Будівництво торгових павільйонів

Будівництво павільйонів починається з виготовлення суцільнозварного жорсткого металевого каркаса із сталевих профільних труб різного перетину. Далі каркас покривається антикорозійним алкідним грунтом за два рази, який захищає каркас від іржі.
На каркас павільйону кріпляться елементи зовнішньої обробки. Для зовнішньої обробки стін під час будівництва використовують стіновий профнастил, а для покриття покрівлі використовують покрівельний профнастил або металочерепицю. Вибір цих оздоблювальних матеріалів обґрунтовується завдяки безлічі переваг, серед яких: невисока ціна, простота монтажу, надійність і довговічність.
У віконні і дверні прорізи монтуються вікна, зовнішні двері, міжкімнатні двері. Також, при бажанні клієнта, на вікна для захисту можна встановити ролети або віконні решітки.
Следующм етапом виготовлення є утеплення торгового павільйону. Для тепло- і звукоізоляції торгового павільйону використовують мінеральну вату і вату на основі базальту.
Даний вид утеплювачів має ряд переваг над іншими утеплювачами: низька теплопровідність, відмінні звукоізоляційні властивості, не горить, екологічно нешкідливий.
Для внутрішнього оздоблення павільйонів для торгівлі використовують найрізноманітніші матеріали: пластикові панелі, ламіновані МДФ-панелі, OSB-панелі, ламіновані ДСП. Вибір оздоблювального матеріалу залежить від побажань замовника і призначення об’єкта.
Також павільйони комплектуються освітлювальними елементами, розетками, вимикачами, електронним лічильником, опалювальним устаткуванням, кондиціонером та іншим обладнанням.
Ми здійснюємо продаж торгових павільйонів в Бердянську, Мелітополі, Запоріжжі та інших містах України.

Leave a comment